Utstyr

 

Utstyr Borgersen

Utstyret mitt i 2014:
Hjelm fra Etto, briller fra Swiss Eye, klær fra Kalas, Sykkel fra Giant, sko fra Northwave, hjul fra American Classic, dekk fra Vittoria, Pro Turnix sete, Shimano Di2 girsystem

Temposykkel – Giant Trinity Advanced SL

Den nye tempomaskina er Giant Trinity Advanced SL

 

Giant Trinity

Giant Trinity og meg

 

Landeveissykkel – Giant Propel Advanced SL 1

Årets rittsykkel for meg er Giant Propel Advanced

Giant Propel Advanced

Giant Propel Advanced med American Classic 58mm tubular, Vittoria Corsa Evo 25mm dekk,  Shimano Di2 girsystem, Pro Turnix sete

Vi skal også ha en Giant TCR Advanced SL

 

Cyclocross – Giant TCX SLR 2

Vinterens sykkel er cyclocrosseren Giant TCX SLR 2

Dekk

Årets dekkleverandør er Vittoria. Vi kommer til å bruke litt forskjellige dekk etter værforholdene, men vi starter med Vittoria Corsa CX 25mm på landeveissykkelen, og Vittoria Crono CS 24mm på tempo.

Bekledning

Bekledning får vi fra Kalas. Det er uten tvil klær av høyeste kvalitet, og vi er veldig fornøyd med den tette dialogen vi har med Kalas som gjør at vi hvert år forbedrer små detaljer.

Hjelm

Hjelmer får vi fra norske Etto, og vi bruker modellen Etto X-Light med egne mørkeblå farger med de blå stripene. Ganske fin synes jeg.

Etto X-Light

Etto X-Light i teamfarger

Briller

Briller fra Swiss Eye, og årets modell er Novena.

Swiss Eye Novena

Ernæring

Vi har i år fått en avtale med sykkelnutrition.no, som leverer flere anerkjente merkevarer innen sportsernæring. Blant de vi skal bruke er CNP og SiS.

Sko

For tredje år på rad kjører jeg Northwave Extreme sko. Blant markedets letteste (452g), og definitivt de kuleste spør du meg. Årets modell heter Northwave Extreme Tech, og forandringen i 2014 er et nytt låsesystem. Og den svært synlige, oransje fargen. Se gjerne videoen nedenfor.

 

Computrainer

Jeg kjører min andre vinter på en Computrainer wattrulle, nest etter sykkelen det viktigste treningsverktøyet jeg har gjennom vinteren. Takk til http://www.computrainer.no/

4 tanker om “Utstyr

  1. Tilbaketråkk: Snart sesongstart | Reidar Borgersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *