Kontakt

Om du er en sponsor som vil hjelpe meg med inntekten, en ukjent som vil si meg noen oppmuntrende ord, eller en bekjent som vil komme i kontakt med meg, så er det flere muligheter. Ihvertfall fire.

 • Er du i sponsorkategorien så send meg gjerne en epost på reidar@reidarborgersen.com.
 • Er du i ukjentkategorien så skriv gjerne en kommentar på bloggen min, eller send meg en melding på Twitter, der jeg har brukernavn reidarb. Epost er selvfølgelig også greit.
 • Er du venn eller bekjent av meg så kan du i tillegg til de tre ovennevnte gjerne også kontakte meg på Facebook.

Reidar Borgersen | Opprett ditt eget merke
Reidars profil på FB

Vi kommuniseres!

12 tanker om “Kontakt

 1. Hei Reidar,

  Jeg er en vanlig landeveismosjonist og ingen tempohest, selv om jeg hadde gleden av å bli slått av deg under en Eddy Merxc tempo i Maridalen. Det jeg lurer på er om du har noen meninger om styrebredde til vanlig landeveissykling?

  Tommelfingerreglen tilsier styrebredde = skulderbredde, men jeg har kjørt med smalere styre (40 cm cc, i følge «reglen» skulle jeg hatt minst 42, i sportsbutikkene mener de 44 er riktig for meg) i et par år og trives utmerket med det. Jeg mener det er en fordel å kjøre med smal posisjon, hittil har jeg kun kjørt med 44 cm på rulla, og der er vindmotstanden av minimal betydning…. Likevel, sammenliknet med 40 cm styret føler jeg meg som en SUV versus en sportsbil når jeg sitter med 44 mellom knokene.

  Om du har noen meninger rundt dette er jeg glad for å høre de, i hvert fall om de sammenfaller med mine erfaringer 🙂

 2. Hei Vegard

  Jeg har nok ikke så mye greie på sånne ting. Jeg har også blitt anbefalt å velge styrebredde utifra skulderbredde, og går utifra det. Men jeg tror ikke det er SÅ nøye, så hvis du trives med 40cm så er det helt sikkert ikke noe problem. Smalere styre kan nok gjøre det vanskeligere å styre og kjøre svinger, og kanskje også spurting. Men du blir jo smalere og mer aero med smalere styre og, så jeg syns du skal gå for 40cm.

  Hvis andre har synspunkter så er det bare å komme med de, dette har jeg lite greie på.

  Reidar

 3. Hei. Hvor stor forskjell er det å kjøre med platehjul og si et zipp 808 hjul foran kontra et greit og billig hjulsett . si rundt 4000kr hjulsett? Da tenker jeg når man har alt utstyr på en temposykkel men mangler de tøffe hjula. 🙂 Da under normale vindforhold .

  Hilsen Atle

  • Hei Atle.

   Tja. Første sesongen merka jeg liten forskjell, men i fjor var jeg mye mer ustabil på temposykkelen. På de beste dagene var jeg ca likt på landeveissykkelen, mens på dårlige dager var jeg kanskje 20-30 watt dårligere. Vet ikke hvorfor.

   Men merk at det også er forskjell på bakke og flatt. De fleste klarer å trå mer watt i bakke enn på flatene, selv om de har samme sykkel.

   På rulla i år «vinter» har jeg ikke merka stor forskjell, er vanskelig å merke det om det er mindre enn 10 watt. Er jo noe som heter dagsform og.

 4. Hei Reidar!

  Jeg er en over gjennomsnittet ivrig «hobbysyklist» å har lenge hatt lyst til å slutte meg til en sykkelklubb. Bor i Trondheim men har ikke funnet noe som satser på jenter. Har du noen forslag til hva jeg kan gjøre? Jeg vil bli best!

 5. Hei Reidar. Må bare si jeg er mektig imponert over temposyklinga di!!Slå Boason Hagen i et NM er veldig få forunt :). Spørsmålet mitt er: Jeg har nettopp kjøpt meg watthjul Powertap. Dette hjulet viser meg at jeg har 415w i snitt opp dette Strava segmentet: http://app.strava.com/rides/25664157
  som du sikkert kjenner til :). Da er jeg 59sek bak dere i Tyrifjorden rundt løpet. Jeg veier ca 83 i trusa. Virker det som hjulet mitt viser litt mye watt? Et til eksempel på en tempo hvor selvfølgelig sittestillingen betyr mye mer: http://app.strava.com/rides/22377658#399652629
  Her gir 415watt 41.5 km i snitt. Ser jo du sykler i nesten 50 med under 400 i snitt. Noe sier meg at enten sitter jeg som en flodhest, ellers er watten ganske på bærtur. Utfra bakkeresultatet. Hva tror du?

  • Hei Torbjørn
   Takk!

   Jeg syns tallene virker sannsynlige. Setter en tallene dine inn i http://bikecalculator.com/ (83kg mann, 8kg sykkel) så estimerer den rett under 11.30. Strava har også estimert 417w på meg under Tyrifjorden rundt. Jeg går utifra at det ikke var kort kort vær den 21 oktober i Røinebakken, og da må du ha på mer klær enn det jeg hadde 5 mai. Jeg veide sikkert 77-78kg den dagen med en rittpreppa sykkel, så forskjellen på oss kan ha vært 6-7kg. Ifølge kalkulatoren er det ca 40 sekunder. I tillegg hadde jeg drafting i feltet, og jeg kan ha kjørt mer enn 415 w.

   Når det gjelder det flate draget til Krokstadelva så tipper jeg at du ikke hadde temposykkel, og utstyret har ekstremt mye å si. Før jeg fikk temposykkel kjørte jeg 5km tester på 6.20 til 7.00 med ca 480-90watt i snitt. Været har masse å si, og sykkelen, for nå kjører jeg fortere i 5mil, uten å trå mer watt.

   Du har bra watt da, lykke til videre!

   • bare si tusen takk for svaret. Dro til Hawaii og kjøpte en Cervelo P3 og vips gikk det noe fortere hvertfall. Uten tempo hjelm, drakt og hjul og i 5m/s vind mot så med etter snuing gikk det slik. http://app.strava.com/activities/28656441#509481413
    Kjørte den to ganger.
    Da var det vel bare å lære seg å holde det tempoet i 10x strekningen da…….Hadde vært moro å blitt med opp Røynebakken om du trillet forbi en vårdag :). Må bare spørre hvor mange pst av maks gikk det da dere kjørte opp der under løpet sånn ca?

 6. Hei
  Håper du legger ut masse watt- og pulsdata fra NM tempo. Mange watthoder i Norge som følger med på deg og din interesse for watt og utstyr. Gratulere med 3’djeplassen, selv om antar du ønsket å forsvare trøyen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *