Team Joker på Mallorca

Forrige uke avslutta vi Team Jokers andre samling på Mallorca. Og nok en gang viste Mallorca seg fra sin aller beste side. Med tanke på klimaforandringene så er det vel strengt tatt noe bekymringsverdig, men for oss her og nå så er det jo topp å sykle 2 uker i strålende sol. Og en ganske stor kontrast til det fine vinterværet vi forlot hjemme.

Denne gang var vi samla med fullt lag i nesten to uker, og opplegg og program var ganske fullt. For både oss ryttere og for oss i støtteapparatet.

Espen Aareskjold var ei uke for å sørge at sykkelinnstillingene var i orden, og følge oss på basisøktene om morgenen. Og som personlig trener for Markus og en del av trenerteamet var han selvfølgelig med på sykkelturene og. I bil.

Vår lege Knut var også ei uke for å sørge for at alt er i orden og for å sørge for at legekofferten har det vi trenger når et eller annet skulle skje. Det er soigneurene som må vaske og rense og plastre sår når den tid kommer, og da er det viktig at de har de rette verktøyene.

Denne gang hadde vi tre mann til massasje og behandling. Osteopat Rune Lexberg er vanligvis med oss på samling, og denne gang hadde vi med både Alain og Arne i tillegg, så da fikk Rune mer tid til kontroll og mer forebyggende behandling, ikke bare massasje.

Mekanikerne Juan og Matt var på plass med lastebilen full av årets sykler, og alle fikk sin konkurransesykkel ferdigstilt i løpet av samlinga. Her har vi sykkelen til Wilson.

Vi er nå også fullstendig utstyrt med Polar pedaler og computere. Her har vi min sykkel med V650 computer med barfly.

Polar v650 sykkelcomputer

Polar V650 med barfly fra racewaredirect.

I tillegg fikk vi nye klær fra Kalas. Joker logoen har fått en liten oppussing, og klærne er som alltid ett hakk bedre enn i fjor. Takk til Original/Kalas for å ta seg bryet med å fikse på småting. Og vi måtte selvfølgelig ta noen bilder i det nye tøyet.

lagbilde strand

Vannet er ikke veldig varmt, men det var en god dag lags stranda i Palma i januar

Den første uka var det Svein Erik som fulgte oss på trening, før Gino kom ned midtveis. Da fikk de noen dager sammen før Svein Erik reiste hjem og Gino måtte klare seg aleine. De får tid til mange dype samtaler i løpet 6t i bil bak oss rytterne.

Det er lett å jobbe bra under sånne omstendigheter på Mallorca. Og forhåpentligvis vil det gi resultater i 2016. Jeg føler ihvertfall at sesongforberedelsene er i rute.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *