Hallo bloggen

Vi skriver 16 januar 2016, og jeg sitter på flyet til Mallorca. Det har vært en stund siden vi har møttes nå, jeg beklager det og må bare erkjenne at alle tankene om korte og lange blogginnlegg har blåst ut i vinden de siste månedene. Sånt mister man lesere av, ja det er sikkert, og sånt vinner man ihvertfall ingen bloggpriser av.

Men når sant skal sies, bloggen, så hadde jeg vel ingen planer om å vinne noen bloggpriser heller. Målet var å vinne sykkelritt. Men jeg gjorde ikke det heller. Men, bloggen, mange av gutta vant sykkelritt, og flere av dem ble proffer, så jeg syns jo at jeg sitter igjen med noe nå etter at 2015 er over.

Så er det 2016 da, bloggen. Jeg har planer om å gi deg mer oppmerksomhet. Kanskje skrive noen bloggposter om sykling. Kanskje om det å være syklende trener, om styrketrening, om Vo2max og terskel og sånt. Begi meg ut på bloggposter om sykling, biler og sykkelveier og sånt er jeg ikke sikker på at jeg tør. Kanskje. Men aller mest har jeg jo tenkt til å gjøre det jeg kan for at Team Joker skal vinne flere ritt og skape flere proffer.

Så får vi se hvordan det går. Nå er ihvertfall bloggåret 2016 i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *