Snart sesongstart

Da er jeg tilbake en kort tur i Norge, etter to nye flotte uker på Mallorca. Etter tre toukersopphold på sykkeløya gjennom vinteren, samt bra og variert trening på sykkel og skøyter her hjemme, så er den største grunnperioden unnagjort.

På lørdag er det klart for sesongstart, i Ster van Zwolle i Nederland. Sesongstart er riktignok ikke årets hovedmål, men det er en viktig milepæl, og vi ønsker selvfølgelig en god start. Det er jo når rittene starter en får ordentlige svar på om jobben en har gjort er god nok. Treninga har ihvertfall gått bra for både laget og meg, og jeg føler meg trygg på at vi er godt forberedt. Men jeg er selvfølgelig spent på hvor gode alle de andre er, og om vi klarer å yte og jobbe sammen under press. Akkurat nå er jeg deilig spent den siste uka før det braker løs.

Jeg har også oppdatert det meste på utstyrssida, er du interessert så ta deg en kikk. Vi har mye fint utstyr i år.

Borgersen sykler

Drømmen er alltid å komme aleine til mål, da må en jo tørre å angripe.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *