Sesongen er i gang

I forrige innlegg skrev jeg om sesongstarten som var like rundt hjørnet, nå er de første rittene unnagjort og det føles godt å være i gang.

Det ble en litt tung start. Ster van Zwolle og GP Lillers ble ingen suksess, ihvertfall ikke resultatmessig. Vi gjorde en del bra men også en del dårlig, så vi satt litt skuffa igjen etter første helg med konkurranser. Men jeg visste at vi ikke var langt unna.

På onsdag kjørte vi Wanzeel Koerse, første pro kermisritt her i Belgia. Allerede på start var det en ny versjon av Team Joker, der vi sto samla rett bak dommerbilen. Wilson kom rett fra sykesenga og gjorde første støt, og derfra var det bare å følge på. Jeg kom meg meg i et sterkt 15 mannsbrudd med blant annet Kenny Dehaes og Iljo Keisse. Bruddet gikk akkurat inn, og selv om jeg ikke klarte å bli mer enn sistemann av utbryterne så var det en god dag for oss. Aller mest fornøyd var vi med hvordan hele laget kjørte sammen bak i hovedfeltet, og var med på alle støt og forsøk der bak.

Søndag tok vi med oss selvtilliten fra Wanzele inn i Paris Troyes. Vi visste at det kunne splitte seg i sidevinden etter 22km, og sørget for å være der for å kjøre. Da det splittet seg satt vi bra i det, og slik ble det hele dagen. Ekstremt moro å være et av de førende lagene, og jeg er stolt av hvordan gutta kjørte. Særlig stolt er jeg av hvordan Oskar, som sleit fælt den førset helga, tok styring og viste vei i starten. Eller hvordan Skjerping, som ikke kom i mål den første helga, satt med de 9 første og spurtet inn til 2.plass. Eller hvordan Wilson, som har slitt med sykdom, hele tida kom seg med i første gruppe og styrte oss andre ungkalver. Eller hvordan Eiking med 25km til mål støta fra første gruppe for å kjøre om seieren. Eller hvordan Philip i sitt første ritt for Joker kjempa med de få kreftene han hadde fått tilbake etter sykdom.

Sesongen er altså i gang, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Neste sjanse nå er etapperittet Tour de Normandie som starter på mandag.

Se gjerne video fra Paris Troyes her, eller les rittrapporten på vår hjemmeside.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *