Giant

Det har blitt 2014 siden sist, og for meg og mitt lag har det betydd bytte av sykkel og navn. Jeg takker Merida for 3 fine år, og ønsker Giant velkommen i stua.

For på onsdag henta jeg to av mine nye sykler hos Horten Sykkelsport AS, og det står nå trygt inne i stua og på treningsrommet. Herlig.

Landeveissykkelen er en Propel Advanced SL 1. Dette er en såkalt aerosykkel, en landeveissykkel med aerodynamiske egenskaper. Dette er en type sykkel som har blitt mer og mer populær de siste årene, og mange store merker har nå kommet med en slik type sykkel. Giant kom med denne i 2013, og jeg ser veldig fram til å kjøre på denne i 2014.

Propel Advanced Sl 1

Propel Advanced Sl 1

Vi får også en TCR Advanced SL 0, og mange av gutta har fått denne nå. I utgangspunktet har vi en som treningsykkel og en som rittsykkel, så får vi se hvem som vil brukes til hva.

TCR Advanced SL 0

TCR Advanced SL 0

Jeg var også så heldig at jeg fikk min temposykkel på onsdag, en Trinity Advanced SL 0. Denne har i en årrekke vært blant markedslederne på tempofronten, og det er en sykkel jeg har meget store forventninger til.

Trinity Advanced SL 0

Trinity Advanced SL 0

En annen ny ting i år er elektroniske gir, Shimano Dura Ace Di2 (se en video av hvordan det fungerer på youtube). Har aldri prøvd det før, og jeg må innrømme at det er rimelig stas å gire om dagen. Veldig spent på hvordan det vil fungere ute på landeveien.

Ikke at det har stått på utstyret de siste tre årene, men det skal ihvertfall ikke stå på utstyret i år.

4 tanker om “Giant

  1. Har hatt elektrisk gir på temposyklen i 2 år Reidar knall bra på tempo, helt sikkert dette blir bra for deg….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *