Mallorca i desember

Befinner meg for tiden på Mallorca hvor jeg bygger grunnlag gjennom timer og mil på sykkelen. Jeg reiste ned ei uke før den offisielle Team Joker samlinga sammen med Truls, Edvin, Martin og Oskar så vi skulle få to uker i sola og ikke bare en. Det ser ut til å ha vært lurt. Oppholdet har vært veldig bra, med sol og fint vintervær nesten hele forrige uke, og vi har kjørt mange mil. På lørdag kom resten av gutta pluss støtteapparatet ned, og det var deilig å få ei større gruppe å kjøre med. Sosialt, i løpet av 5-6 timers dager på sykkelen rekker en mange dype samtaler med de andre, men det er fint å bytte samtalepartner iblant. Og sykkelmessig går det vesentlig fortere med 10 kontra 5 mann, for da kjører vi kortere og hardere føringer i front slik at det ikke bare skal bli trilling når en ligger bak.

Lykken tok slutt i går da jeg slo kneet såpass hardt i møtet med asfalten at jeg måtte sy 6 sting, og det ser ut til at treningsdelen av samlinga er over. Velten var veldig udramatisk og jeg har ikke slått meg så mye, men det er vanskelig å sykle uten å bøye kneet. Så da sitter jeg der da, med kneet strakt den neste uka og venter på at det skal gro.

Det minner veldig mye om samme samling i fjor, da jeg ble jeg syk etter første dag og brukte hele uka på å hente meg inn. Desember ser ikke ut til å være min måned på Mallorca. Det var da enda godt jeg reiste ned ei uke før, nå ligger jeg langt foran samme tid i fjor.

knebandasje

Må bruke de neste dagene på å ligge eller sitte med beinet strakt

4 tanker om “Mallorca i desember

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *