Sesongavslutning

Sykkelsesongen går mot slutten, men jeg er langt fra ferdig.

Jeg hadde jo et håp om å sykle tempoen i VM, men ble veiet for lett. Har hatt en god dialog med landslagssjef Stig, og jeg forstår vurderingene. Det er hardt å hevde seg mot verdens aller beste temposyklister.

Det skorter likevel ikke på utfordringer de neste ukene. Etter en grei prestasjon i Tour of South Bohemia i Tsjekkia forrige uke, går turen til Belgia, Nederland og Frankrike de neste to ukene. Der skal vi kjøre 5 UCI ritt (hvorav 3 kategori 1.1), pluss noen kermisritt. Det er noe jeg ser fram til, og målet er selvfølgelig gode resultater. Jeg tror det blir moro, her blir det all in hver dag og så får det bære eller briste.

Reidar sykler

Det skal kjøres offensivt de neste ukene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *