Norsk rekord

Søndag kveld satt jeg norsk rekord på 30km, med tida 36.02, en tid jeg er ganske bra fornøyd med. Veldig fornøyd med at det ble norsk rekord selvfølgelig, og farta er bra. Men målet var 35-tallet, altså 50km/t i snitt, og jeg var 2 sekunder for treg. Men det er 2 sekunder jeg skal klare å leve med.

Pacingmessig er jeg ikke fornøyd med gjennomføringa. Litt for hissig på grøten i starten, mulig jeg ikke var så sterk som jeg hadde håpet, for jeg fikk det tungt på hjemturen. Mista motet der en periode, men klarte å få det tilbake når jeg så at det gikk fort likevel. Se gjerne wattfila mi på TrainingPeaks

Må rette en kjempestor takk til min sjef Gino som fikk med seg Tønsberg CK og Re Sykkelklubb til å arrangere rekordforsøket, selv på en søndag kveld etter sitt eget arrangement Dokka Rundt tidligere på dagen. Tusen takk!

Noen der ute er mer enn gjennomsnittet interessert i utstyr, her legger jeg ved noen bilder av utstyret jeg kjørte på.

Merida Warp TT

Merida Warp TT med Shimano platehjul og 4 eikers foran, med Hutchinson Carbon Comp dekk (9 bar for dagen). Quarq wattkrank med Osymetric 54/42 drev.

Merida Warp TT

Sett fra siden

tempostyre Merida

Sånn ser styret på sykkelen ut ovenfra.

frontparti tempostyre

Frontpartiet på sykkelen, sett forfra

Temposete Prologo

Nytt temposete fra Prologo, Zero CRP med mykt antiglimateriale.

8 tanker om “Norsk rekord

 1. Hei Reidar,

  Jeg vurderer kjøp av en Warp TT temposykkel, men er usikker på størrelse. Jeg er 1.82 og kjører 56 på landeveissykkel. Tror jeg har veldig normal lengde på bein ift overkropp.

  Hvilken størrelse anbefaler du? 55cm (M) eller skal jeg ned i 51 (S)?

  Hvor høy er du og hvilken størrelse bruker du?

  • Hei Christer. Beklager seint svar, jeg bruker M (sitter på ca 78cm), og er ganske sikker på at det er det rette også for deg. Det er store justeringsmuligheter.

  • Hei Tina. Har brukt temposeter fra Prolog hele veien, bytta til Zero TT CPC i fjor, det syns jeg er bra. Veldig mykt er det ikke, men noe mykere enn forrige utgave, og antiglisonen fungerer bedre.

 2. Hei Reidar.

  Jeg har ett til spørsmål.

  Jeg kjøpte Warp TT av Stians Sport (Truls Engen Korsæth sin) i desember. Strålende fornøyd med sykkelen. Men det er en ting, jeg kan ikke ligge på det innerste giret på platehjulet, da subber giret inn mot platehjulet. Jeg har blokket det letteste giret, slik at jeg kjører på 10-delt.

  Skjedde dette med din sykkel også? Drop-outen på sykkelen min er litt skjev, men har fått Stians sport til å bestille nytt. Kan dette være problemet, eller «går» det ikke med 11-delt på det hjulet?

  Forresten, kunne du laget en liknende post om din nye temposykkel og racersykkel? Oss som liker utsyr godt takker aldri nei til litt god lesning. 😉

  Johan

  • Hei Johan. Det er en fin sykkel du har kjøpt deg, ingen tvil om det. Men jeg hadde samme problem som deg, både i fjor på Merida og i år på Giant. Det blir 10-delt. Jeg tror det kan være litt forskjell på platehjul, mitt Pro platehjul er ganske tykt og havner derfor nær kassetten. Det kan være annerledes på andre merker, men du har tydeligvis samme problem.

   Trenger du letteste gir går det for sakte…

   Skal se om jeg får skrevet noen nye poster om syklene mine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *