Slutt på sommerferien

Etter NM 23 juni har det vært sommerferie for min del. Deilig å ha noen uker til å stresse ned og bygge opp kapasitet og form til høstsesongen.

10 av dagene tilbragte jeg på Passo Pordoi i Dolomittene i Italia sammen med Skjerping, Jensen og Breen. Vi hadde noen fantastiske dager der nede, både vær, natur og turkamerater viste seg fra sin beste side. Bedre ferie kan ikke en syklist ønske seg. Ta gjerne en tur innom Skjerpings hjemmeside for bilder fra turen.

Nå er jeg i Mulhouse i Frankrike, og i kveld starter høstsesongen med etapperittet Tour Alsace. 6 dager i varmt vær og tøft terreng, da får vi se om treninga i høyden har betalt seg. Jeg gleder meg ihvertfall.

Skoda Roomster

Storfornøyd med min Skoda Roomster fra Albjerk Bil som tok oss trygt fram til Italia

syklister

Herlige dager i fantastiske omgivelser

Fjellutsikt

Dette er hva vi så når vi åpna vinduet om morran

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *