Sykkelhelg på Ringerike

Denne helga er det ei skikkelig sykkelhelg på Ringerike, med Hadeland GP på lørdag Ringerike GP på søndag. Begge rittene er UCI 1.2 kategori, som betyr at det er sterk konkurranse fra utenlandske lag.

Hadeland GP er et nytt ritt for året, en skikkelig tøff 180km lang kupert løype på Ringerike og Hadeland. Se løypa på bikemap.net

Ringerike GP er den klassiske sisteetappa av det gamle etapperittet Ringerike GP, med to lange runder og 10 korte publikumsvennlige runder i Hønefoss sentrum til slutt (inkludert 5 ganger den elskede/hatede Riperbakken). Se løypa til Ringerike GP på bikemap.net.

Er du i nærheten så kom gjerne ut og se på, eller følg rittet på procycling.no. Det blir live oppdatering på lørdag, og live video inne på de lokale rundene i Hønefoss på søndag.

Joker Merida stiller med  Borgersen, Sørtveit, Jensen, Olsen, Remme, Bugge, Korsæth, Wilson på lørdag, og Borgersen, Breen, Skjerping, Fløtten, Remme, Bugge, Korsæth, Gjølberg på søndag.

Heia Joker Merida!

2 tanker om “Sykkelhelg på Ringerike

  1. Hei Reidar!
    Gratulerer så mye med seieren i Hønefoss. Jeg bor jo i Hønefoss, og var å så klart til stedet å så på løpet søndag. Ekstra hyggelig at sønnen til søskenbarnet mitt Arne, vinner løpet i Hønefoss.
    Hilsen Aage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *