Beverbeek Classic

Da er sesongstarten unnagjort. Godt er det må jeg jo si, men det er også godt at opplevelsen var bedre enn den burde vært. Det var jo moro.

Vel, det var kanskje ikke moro hele tida. Minusgrader og snøvær er ikke værforhold man vanligvis kjører sykkelritt i, og jeg håper ikke det blir noen vane heller. Men når jeg faktisk klarer å glede meg over kicket det er å suse avgårde nesten 200 mann mot en målstrek flere timers hardkjør unna i dette været, da skjønner jeg at jeg liker sykling.

Som nordmenn hadde vi kanskje en fordel i det kalde været idag. Men jeg tror ikke hemmelgheten er at vi er så mye tøffere enn de andre (noe vi selvfølgelig også er), heller at vi hadde bedre klær enn de andre. Jeg er ganske sikker på at den nye tettsittende vårjakka fra Kalas var et konkurransefortrinn idag. Takk til Gry og resten av Kalas!

Resultatmessig må vi si oss godt fornøyd, Jensen kom seg avgårde i et mellombrudd og ble nr 7, Bugge og Adrian satt godt med i spurten i hovedfeltet. Vi er der vi skal være, jeg er trygg på at vi blir å finne øverst på lista seinere i år. Kanskje allerede om ei uke, da er neste sjanse i Ster van Zwolle.

skirenn

Med Swix-sekken på vei til skirenn?

islag på hjelmen

Ikke ofte jeg kommer i mål på sykkelritt med et islag på hjelmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *