Syk på treningssamling

Jeg har nå vært ei uke på «treningssamling» med laget på Mallorca. Men denne samlinga gikk ikke helt som den skulle, etter første dag våkna jeg halvdårlig og slik fortsatte det. Har hatt litt vondt i halsen, litt rennende nese, vært varm og kald om hverandre og generelt hatt null energi. Jeg ble da raskt isolert, og vi trodde jo at jeg skulle bli bedre litt raskere, men det tok noen dager. Så da har jeg for det meste vært aleine ved bassengkanten her nede på Mallorca. Er jo ikke så verst det heller da, vil jo mange mene. Men for en idrettsutøver på treningssamling er det jo tortur å se lagkameratene sykle mange timer hver dag uten å kunne være med. Så Krokstadelva i 16minus hadde faktisk vært å foretrekke. Kanskje.

Nå er jeg ihvertfall på beina igjen, sykla både i lørdag og søndag, så da bærer det hjemover idag.

Det er flott å sykle her!

20121210-025326.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *