Vintertrening

Vel, det blir litt feil siden vinteren egentlig ikke har kommet ennå, men oppkjøringa til 2013 sesongen er ihvertfall i gang. Har holdt på nesten en måned nå, og det går ikke så verst. Jeg er av den typen som synes det skal være snø og kaldt om vinteren, og 3 grader og regn er nok det verste treningsværet som finnes, uansett idrett. Men snøfrie veier har jo sine fordeler og, har aldri sykla ute på raceren i november før. Nå snør det her i Krokstadelva, håper på skiføre så det blir lettere å variere treninga litt.
Synes forøvrig treninga har gått rimelig bra,. Er fornøyd med ny inspirasjon fra trener Ole, det er mer variasjon i intervalløktene nå en jeg har hatt tidligere, og både øktene og Computrainer rulla fungerer bra (selv om både Ole og rulla er litt strenge iblant).

Neste uke blir det tur til Mallorca med laget, det er selvfølgelig noe jeg ser fram til!

Til slutt i denne noe trege bloggposten legger jeg ved et bilde av meg og min Movember bart, gå gjerne inn på min på mitt Mospace og støtt Kreftforeningens arbeid mot kreft.

Reidar med Movember bart

En tanke om “Vintertrening

  1. Hei Reidar. Er det noe særlig 4×4-intervaller under det nye treningsregimet ditt? Har inntrykk av det var det stort for et par år siden, men nå er det intensitetsstyring og terskeltrening som gjelder?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *