Uttak VM tempo

Onsdag ble det offentliggjort at jeg er tatt ut til å representere Norge under VM på tempo i nederlandske Limburg 19 september. Og det er jeg jo selvsagt veldig godt fornøyd med!

Jeg deltok jo på VM i fjor også, og det var en stor opplevelse å delta sammen med verdens aller beste syklister. Men det la jo en demper på opplevelsen at jeg ikke klarte å prestere på det nivået som jeg ønsket. Så derfor er jeg veldig fornøyd med at jeg får fornyet tillit i år, og håper med det å vise at jeg har hevet meg et hakk eller to fra i fjor.

Jeg er ihvertfall midt i forberedelsene og har trua på at formen skal være på topp når onsdag 19 september kommer!

Noen lenker:

2 tanker om “Uttak VM tempo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *