Sommercamp på Skeikampen

Den siste uka har jeg tilbrakt på Skeikampen med gode sykkelkamerater. Fokus har vært å bygge opp formen til høstsesongen, men også å finne fram klatreformen til neste ukes Tour Alsace (som har mange lange klatringer).

Jeg må si meg veldig godt fornøyd med utbyttet. Dagene besto av frokost, 4-6 timer på sykkelen, mat, avslapning og sykkel på TV, middag, og tv/film før leggetid. Enkelte vil nok kalle tilværelsen ensformig, men jeg vil kalle det lykke.

For lengre omtale av turen anbefaler jeg Mikael Schous blogg. Der finnes det også et bildegalleri på iCloud.

Litt avslapning noen dagen nå før kursen settes mot Alsace neste uke.

PS. Må nesten legge ved denne. Satte mer pris på den nå enn det jeg gjorde under Glava Tour (da fikk jeg den ikke med meg). Takk til @eirikrc som står bak kunstverket.

Reidar fra Krokstadelva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *