Spennende uke

Det er klart for en veldig spennende uke for både sykkelNorge og meg, da de neste 8 dagene inneholder Norges to første virkelige proffritt. Først ut er endagersrittet Rogaland GP i morgen søndag, etterfulgt av etapperittet Glava Tour fra onsdag til søndag. Jeg har vært så heldig å få plass på Joker Meridas lag i begge rittene, og det er noe jeg ser veldig fram til. Å få konkurrere på høyeste nivå mot mange av verdens beste lag og syklister er noe norske syklister drømmer om og jobber mot. Det er naturlig nok en stor utfordring, men en meget spennende en. Det å få gjøre det på hjemmebane i Norge gjør det jo ekstra artig. Og når andre etappe av Glava Tour starter i Oslo (der jeg bor), for så å kjøre gjennom både Modum (klubben jeg sykler for) og Krokstadelva (hvor jeg kommer fra) for å gå i mål i Drammen, ja da er jeg skikkelig på hjemmebane. Det blir ikke akkurat mindre spesielt at denne etappen går på selveste 17 mai.

Både jeg personlig og Joker Merida som lag har store planer om å vise proffene at vi kan være med og leike på deres nivå. Og vi håper det blir en skikkelig sykkelfest for både ryttere og tilskuere.

I dag går turen til Rogaland, hvor det er gjøres klart for morgendagens 192km lange Rogaland GP. Se startlista på procycling.no og les om rittet på TV2. Dersom du ikke har mulighet til å komme og se oss i Rogaland, så er det altså mulig å se oss live på TV2.

2 tanker om “Spennende uke

  1. Som fast leser av bloggen din må jeg si det ser lovende ut foran Glava Tour. Sterkt kjørt i går.

    Får vi se et saftig tempobrudd på etappe 2 til Drammen? Løypa ser jo paddeflat ut siste 60km

    • Takk, følte beina var bra i går, så formen skal være der den skal. Hadde jo vært moro å fått til noe på hjemmebane på torsdag, vi får se hva lagtaktikken blir men jeg tipper jeg får lov til å være offensiv og forsøke å komme meg i en god posisjon på et eller annet tidspunkt av løpet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *