Skrivesperre

Har pådratt meg en aldri så liten skrivesperre her på bloggen, så da tenkte jeg å bryte opp i det ved å slenge ut noen ord og et bilde.

Siden siste oppdatering har jeg kjørt Loir et Cher, et etapperitt i Frankrike, og forrige helg var den norske sesongen i gang med rankingritt og norgescup på Jæren. Kort oppsummmert så har det ikke blitt noen seire, men både laget og jeg kjører rimelig bra, og det er moro å sykle. Siden resten av gutta på laget virkelig begynner å komme i form så gleder jeg meg også til fortsettelsen.

Denne helga er det to endagersritt i Ringeriksområdet, Tyrifjorden Rundt (som erstatning for at GP Norefjell ble avlyst, se rgp.no) og Ringerike GP.

Og til slutt det lovte bildet, et blinkskudd av Jon Arve Wålberg fra forrige helgs NC i Sandnes.

Sykkelritt

Meg i front under forrige helgs NC i Sandnes. Takk til Jon Arve Wålberg for bruk av bildet.

4 tanker om “Skrivesperre

  1. Herlig kjøring i helgen og forrige (NC) Reidar. Alltid like gøy å se folk ta steg som det. Har ikke mye nytte av å kunne tråkke 400W i en time hvis man blir droppet i knekkere o.l. – ser ut som du har fått til dem og nå! Stå på.

    • Takk. Terskelwatt er vel og bra, men skal en kjøre bra på fellesstart må en tåle både bakker og støting. Og så må en ha krefter nok til å holde 150-200km. Men håper jeg har litt tempobein igjen og da.

  2. Noen av oss velger å sitte inn å fikle med bloggen sin istedenfor å komme seg ut og trene… du prioriterer kanskje annerledes? 😉

    Om du ønsker noen innspill så hadde (iallefall jeg) synes det var interessent med noen innspill for hvordan man bør trene om man skal være med på noen temporitt. Kanskje litt om minimumskrav til utstyr også. Blir jo sinnsykt dyrt om man skal ha topp utstyr her..

    Har selv planer om å være med på mitt første temporitt i kveld (Nes Mila) – og det føles jo direkte flaut å komme drassende med min eldgamle tempo, uten høyprofilshjul, uten tempohjelm, uten tempodrakt, etc. Men, får ta det som en lærerik erfaring 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *