Glava Tour

Ja da var Glava Tour of Norway over for denne gang, og det var en rimelig vanvittig opplevelse. Å konkurrere 5 dager med syklister fra aller høyeste nivå har vært veldig morsomt og veldig lærerikt.

Fasiten for egen del etter disse 5 dagene ble 3 dager i klatretrøya, etter å ha vært i brudd på første dag. Det var en enorm opplevelse, og det ble mye oppmerksomhet rundt dette. Har jo ikke vært kjent som en klatrer fra før av, men det er vel det jeg er nå. Men selv om jeg klatrer ålreit, så må jeg innrømme at det var mye flaks som gjorde at jeg først fikk klatretrøya, og at jeg fikk beholde den såpass lenge. Bakkene på første etappe var ikke spesielt harde, men jeg var best til å spurte i bakkene av gutta i bruddet, så da fortjente jeg bakketrøya.

Vi i Joker Merida klarte dessverre ikke markere oss resultatmessig på verken etapper eller i sammendraget. Det ble ikke lettere av at vi mista Vegard Breen til sykdom før start, Christer Rake etter velt på første etappe, og Stian Remme etter magetrøbbel på fjerde etappe. Det er hardt nivå og en må ha marginene med seg for å nå opp. Det hadde vi dessverre ikke.

Rittet var uansett en enorm opplevelse å være med på, og vi tar med oss både inspirasjon og erfaring videre til kommende ritt. Det er lenge til vi kommer til å oppleve lignende folkeliv og oppmerksomhet fra både publikum og media. Publikum var fantastiske og jeg tok meg flere ganger  i å glise bredt idet vi passert store folkemasser rundt om i løypa. Et av høydepunktene var nok da vi passerte Åmot på 17.mai, der hele bygda hadde samla seg i regnværet for å se oss suse forbi. Takk til alle som fulgte med!

Til slutt legger jeg ved noen bilder fra 17 mai, takk til Bjørn og Martin for fine bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *