Støtteapparat

En vanlig dag her nede på Mallorca består av 6-7 timer i sykkeltøyet, der 5-6 av dem er på sykkelen, og 1 av dem går med til en stor kaffestopp og andre småstopper. Slitsomt er det selvfølgelig av og til, men støtteapparat gjør alt de kan for at vi skal få det best mulig både før, under og etter sykkelturen.

Med på turene har vi alltid med følgebil hvor sportsdirektør Gino kjører. Det blir alltids noen punkteringer, og da smetter mekaniker Matt Adcock eller mekaniker/humørspreder Jon Piiksi ut med nytt hjul. Vi kan trenge klær, mat eller drikke, alt er med i bilen.

Når vi kommer hjem rundt kl 16-17 er det mat og massasje som venter. Her nede har vi tre massører, Rune Lexberg (osteopat), Sofie Raes og Lars Vidvei. Med 14 mann på laget blir det 9 som får massasje om dagen, så hver tredje dag må vi klare oss uten. Vel, det går bra det.

Sykkelen leverer vi til Matt som sørger for at den er rein og i orden til dagen derpå. Man kan jo ikke sykle med møkkete sykkel.

Kl 19-20 er det middag på hotellet, og resten av kvelden går med til forskjellige småting.

Repeat.

Takk til støtteapparatet som gjør livet vårt herlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *