Klar for 2012

Ja da har det vært litt stille her en stund. Har gjort meg ferdig med sesongen 2011, hvilt litt og gjort litt andre ting, og nå er jeg klar for 2012. Vel, det vil si jeg skulle gjerne vært det, men i skrivende stund sliter jeg litt med en vond hals. Det kunne vel vært verre.

I helga kjørte jeg Cyclocross i Tønsberg, med forholdsvis dårlig uttelling. Jeg er ikke spesielt god i den grenen viste det seg. Men et fint arrangement var det, og det var artig å være med. Litt flaut var det jo å bli tatt igjen med over ei runde av NRKs TV kommentator Lars Petter Nordhaug, men han er jo tross alt såpass god til å sykle at han sykler for Team Sky også. Les om rittet på Procycling.no, se bildene fra samme nettsted CX Tønsberg i store bilder eller på Syklingens Verden.

Vi satser på hyppigere oppdateringer framover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *