Status før VM avreise

I morgen reiser jeg til Danmark og sykkel VM 2011. Så jeg tenkte å gi en kort statusrapport.

Det er sjelden et godt tegn at det er stille på idrettsblogger. Så også i dette tilfellet. For et par uker siden fikk jeg magetrøbbel, og måtte stå over Groruddalen Sykkelfestival. Og når sant skal sies, så føles det ikke som at jeg er oppe på 100% ennå. På søndag kjørte jeg Chrono Champenois i Frankrike, og jeg må innrømme at jeg ikke var fornøyd med svarene jeg fikk fra kroppen der. Resultatlista forteller om en 11.plass og 2.35 bak vinner Luke Durbridge. Det er for mye på 33km.

Det positive jeg tar med meg, er at det ikke er avskrekkende med tanke på prestasjonen min. Jeg klarte bare å trå en snittwatt på 369 på søndag, som er et stykke bak det beste jeg har klart. F.eks under NM der jeg presterte 406w på de første 42.52 minuttene, eller Hommelvikrittet der jeg tro 394w på samme tidsperiode. Så jeg har vært bedre.

Det gjenstår å se om jeg klarer å komme opp på samme nivå (eller aller helst høyere) under VM neste onsdag. Jeg har tro på stigning og jobber utifra det. Smart og balansert trening og positive tanker er medisinen min. Det har funka før.

Selv om jeg gjerne skulle hatt med meg litt mer selvtillit i bagasjen til København, så gleder jeg meg til å ta fatt på både de siste forberedelsene og selve konkurransen. Jeg kan ihvertfall love at jeg vil gjøre mitt beste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *