Profilen: Svein Erik Vold

I vinter hadde jeg en spalte gående der jeg presenterte min lagkamerater. Av en eller annen grunn ble Svein Erik Vold borte. Etter en meget vanskelig forsesong er Svein Erik nå tilbake i form. Så her kommer profilen hans.

Svein Erik Vold

Selv om det ser sånn ut på bildet, så er ikke Vållern særlig morratrøtt.

  • Alder: 25
  • Bor i Stjørdal
  • Kallenavn: Vållern
  • Favorittuttrykk: Glimrende
  • Sjuende år på Joker Merida

Svein Erik som person

Svein Erik er en fjellstø ledertype, en lagkaptein som alle (særlig vi nykommerne) kan komme til og spørre om råd. Han har godt humør og massevis av humor, og er ikke redd for å drite seg ut. Har også lagets største biceps.

Svein Erik som syklist

Svein Erik kan de fleste triks og er en bortimot komplett rytter. Han er ekstremt god til å lese løpene, og er en lagkaptein både under og utenom rittene. Jeg føler meg veldig trygg når jeg har med Svein Erik. I feltet finner han alltid plass der et det ikke finnes, og lar seg ikke pille på nesa (Mats har ved et par anledninger prøvd å bryte litt med Svein Erik, men måtte gi tapt). Sine beste resultater gjør han på kuperte etapper, og han har en farlig spurt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *