Tilbake i Modum CK

Har nå meldt overgang tilbake til Modum Cykleklubb, som jeg kjørte for første del av fjorårssesongen. Selv om jeg er fra Krokstadelva så er det jo Geithus og Modum som har blitt hjem for idrettskarriera mi. Siden jeg kjører for Joker Merida så har klubbtilhørighet lite å si i praksis, men det føles likevel riktig å være tilbake i Modum.

I fjor meldte jeg overgang til Drammen CK i slutten av juli for å sykle sammen med gutta i Drammen CK Elite. Hadde jo allerede kjørt Ringerike GP for dem på vårsesongen, og de hjalp meg å vinne Østfold 3 dagers sammenlagt. Så da var det naturlig å søke til et større miljø. Og planen var jo å kjøre med dem også i år, men så var jeg så heldig å få kontrakt med Joker Merida. Og der har jeg det fint.

Selv om Modum CK er på vei oppover, så er det plass til mange flere syklister. Følg dem gjerne på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *