Sesongstart på Mallorca

Ja da er jeg på vei til Mallorca, og sesongdebuten for Joker Merida. Jeg håper jo det blir gøy, men er sikker på at det blir hardt. Kanskje litt hardere enn jeg kunne ønske, siden jeg har vært plaget av en litt seig forkjølelse de siste ukene. Men en vet aldri hvordan sykdom og manglende trening slår ut på formen, så jeg satser på at det hjelper med overskudd.

Rittet starter med en 7,1km paddeflat prolog i morra onsdag, og fortsetter med 3 etapper på rundt 140km. Flere av dem har mye stigning i seg, og den hardeste etappen er nok på torsdag hvor vi skal opp Soller og Puig Major. Mange kjenner nok de stigningene, for de som ikke gjør det så er Soller ca 12-15 minutter med hardt kjør, mens Puig Major tar ca 40 minutter. De er ikke stupbratte, kanskje 5-6 prosent, men det kommer nok til å bli kjørt hardt. Forhåpentligvis av oss, men sannsynligvis er det ikke meg som ligger først.

Følg rittet og se info om etappene på http://www.vueltamallorca.com/cinturon2010/etapas.php/

En tanke om “Sesongstart på Mallorca

  1. Vi som er på sykkelferie på Mallorca skal ihvertfall bort å heie! Siden vi er fra Tønsberg regner vi jo selvsagt Joker Merida som et Tønsberg’sk lag! 🙂
    Lykke til Reidar!
    Mvh Ove, TCK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *