Tilbake til vinteren igjen

Andre samling på Mallorca er over, og nå er det tilbake til vinter igjen. Det var nok en vellykket samling for både egen og lagets del. Mange timer på sykkelen, men litt mer variert med tanke på lengde og intensitet i forhold til sist gang. Det vil si at vi har kjørt noen harde økter og smakt litt på melkesyre, og det smakte deilig.

Denne gangen var jeg også så heldig å få ta med meg temposykkelen, så det ble noen timer på den. Den er fin. Jobber litt med innstillinga, og har stilt den inn ganske mye mer aggressivt enn i fjor. Det føles bra, og watten ser ut til å være noenlunde lik, så jeg håper jo at det skal gå fortere. Det som ihvertfall er sikkert er at det er moro å kjøre på temposykkel! Jeg koser meg hver gang, og håper det kommer til å fortsette sånn.

Nå skal jeg være hjemme en stund og bygge motor og base fram mot første ritt, Mallorca 6-9 april. Det blir ski og skøyter så lenge været tillater det, men selvfølgelig også sykkel på rulla og på cyclocrossen. Allerede neste helg starter første ritt for lagets del, og de fleste er i gang innen midten av mars. Det gleder jeg meg til å følge med på, tror vi har mye bra på gang denne sesongen.

Her er noen bilder fra samlinga:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *