Profilen: Vegard Stake Laengen

Vegard Stake Laengen

The Machine, Vegard Stake "Stakan" Laengen.

  • Alder: 22
  • Bor i Asker
  • Kallenavn: Stakan
  • Tredje år på Joker Merida
  • Favorittuttrykk: Schjøtt
  • Forbilde: Ragnhild Kostøl (trener)

Stakan som person

Stakan kan virke ganske stille og beskjeden i starten, men det er til du blir kjent med ham. Han er så og si alltid i godt humør. Stakan tenker mye og har mange teorier, og liker å diskutere. Noen vil kalle ham kverulerende. Men Stakan er en gjennomsolid fyr som du kan stole på i tykt og tynt.

Stakan som syklist

Stakan er hardtarbeidende og forventer ikke å få verken krefter eller resultater servert på fat. Han jobber alltid på som en maskin, og gjør sjelden noe overilt. Vegard kan kjøre gode resultater i de fleste løp, men liker seg aller best i lange bakker. Men med den kjørestyrken han sitter på så er det få begrensninger, og når du kan det meste og sjelden har dårlige dager så er du som skapt for etapperitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *