Profilen: Vegard Robinson Bugge

Tintin and Snowy

Bugges dobbeltgjenger, Tintin (bilde hentet fra Wikipedia).

Vegard Robinson Bugge

Bugge er en artig fyr.

  • Alder: 21
  • Bor i Horten
  • Kallenavn: Bugge
  • Andre år på Joker Merida
  • Forbilde: Tom Abrahamsen
  • Dobbeltgjenger: Tintin

Bugge som person

Bugge er veldig åpen og ærlig om seg selv og sine opplevelser, og har mye artig å komme med. Han er lite selvhøytidelig og lett å komme i kontakt med, og det skjer alltid noe rundt Bugge. Han er dessuten en sangfugl av de sjeldne, og kommer nok til å dukke opp i TV programmer som Norske Talenter eller Idol en gang i fremtiden.

Bugge som syklist

Bugge har en fighting spirit av en annen verden. Selv om han er bortimot død så våkner han til liv når målstreken nærmer seg. Det er en fin egenskap som syklist. Han liker kuperte løyper, og selv om han ikke liker at bakkene er for lange så klatrer han bra. Og med en god spurt så er Bugge en mann de andre lagene ikke liker å ha med seg i brudd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *