Profilen: Vegard Breen

Breen foran TVn

Breen ser på WC i skiskyting

  • Alder: 21
  • Bor på Maura
  • Kallenavn: Breen
  • Andre år på Joker Merida
  • Favorittuttrykk: Jaggu

Breen som person

Breen er en omgjengelig fyr som ikke er redd for å si ifra, verken til oss ryttere eller sportsdirektør Gino. Han er generelt glad i å prate, men ustoppelig hvis du kommer inn på vinteridrett, eller spesielt langrenn. Han er nemlig totalt sportsidiot og er oppdatert på alle resultater (i tillegg liker han å fortelle Gino om disse resultatene, som ikke akkurat er født med ski på beina, og heller ikke har særlig interesse for denne sporten). Breen er nok litt gammeldags og kaster seg ikke så fort på nye trender, som Facebook og Twitter og sånt. Han er derimot meget praktisk anlagt og en å spørre hvis du har tekniske problemer med sykkelen.

Breen som syklist

Som syklist er Vegard angrepsvillig, temposterk og liker harde, kuperte ritt som skiller, f.eks et av sesongens hovedmål, U23 utgaven av Ronde van Vlaanderen. Som junior kjørte han meget sterke tempoer, noe han har tenkt til å finne tilbake til denne sesongen. Det håper jeg å hjelpe han med, men kommer til å slutte med det hvis han ligger an til å slå meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *