Profilen: Stian Remme

Stian Remme smiler

Stian er en glad gutt

  • Alder: 28
  • Bor i Bergen
  • Tredje år på Joker
  • Kallenavn: Remme
  • Favorittuttrykk: Huff

Stian som person

Stian er eldstemann på laget (med unntak av meg), og er første rytter på laget som venter barn. Voksent. Stian liker å være negativ, det blir en del huffing og småklaging over små og store ting. Men det er noe godslig ved klaginga hans, for samtidig som Stian er lagets største pessimist, er han lagets moromann. Ihvertfall ser jeg (og resten av laget) på ham som det, jeg håper jo ikke han mener alt han sier.

Stian som syklist

Liker harde kuperte løyper, gjerne i kaldt vær. Mener sjøl han ikke liker lange bakker, men han kjører ihvertfall bra her (bla. seier i Pyreneene). Revansjesugen etter en tung fjorårssesong, vil prestere jevnt på et høyt nivå, gjerne i de norske rittene.

En tanke om “Profilen: Stian Remme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *