Profilen: Sondre Sørtveit

Sondre Sørtveit

Sondre er en kjekk kar.

  • Alder: 22
  • Bor i Oslo
  • Tredje år på Joker Merida

Sondre som person

Sondre er forholdsvis rolig og beskjeden. Kan virke veldig uskyldig, men står ikke langt unna når det skjer noe (på barneskolen tipper jeg Sondre kom med ideene, men fikk andre til å utføre spikkene). Men når alt kommer til alt er Sondre en mann du kan stole 100% på.

Sondre som syklist

Sondres spisskompetanse er klatring, men også en som vet å finne fram i feltet og derfor er god til å lede laget fram mot en spurt. Han liker harde kuperte ritt der det kun er de tøffeste som sitter igjen mot slutten, som NM eller VM-løyper. Men også etapperitt, for Sondre har krefter igjen når de fleste er døde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *