Profilen: Mats Lohne

Mats Lohne

Mats Lohne, den vennlige kjempen.

  • Alder: 20
  • Bor i Kristiansand
  • Første år på Joker Merida
  • Kallenavn: Hulken
  • Favorittuttrykk: «Konge det»
  • Hjemmeside: www.matslohne.com

Mats som person

Mats er en supersosial og glad gutt (gutt og gutt, han er en kjempe blant oss. Sitat Vold etter første samling: «Rutene på magen kaster skygge. Jeg kødder ikke!»). Mats liker å prate, med de fleste tror jeg, og er altså lite vanskelig å komme i kontakt med (med unntak av når han går næringstom, da er det null respons på annet enn sukker).

Mats som syklist

Mats er en kjempe, og et skikkelig spurttalent. Det oser kraft av ham, og så sant han er med helt til finalen, så er det få som kommer før ham til målstreken. Han er uredd og gir alltid alt, og han liker seg når det er glatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *