Profilen: Ingar Stokstad

Ingar Stokstad

Ingar får lett krampelatter.

  • Alder: 21
  • Bor i Stokstadveien i Algarheim
  • Kallenavn: Stokkis
  • Fjerde år på Joker Merida
  • Forbilde: Hammern

Ingar som person

Ingar er åpen og ærlig, og gir av seg selv. Latteren hans, som starter i bunnen av magen, er aldri langt unna. Han trekker nok ikke ifra når han forteller historier om sitt store forbilde (og tidligere trener), Bjørn Hamre, eller «Hammern», men jeg setter pris på historiene hans (jeg tviler heller ikke på Hammerns styrke, norgesrekorden hans på 100km tempo står fortsatt).

Ingar som syklist

Ingar er en smart syklist som vet hva som skjer i et sykkelfelt. Med masse rutine, sin unge alder til tross, takler han de fleste typer ritt. Etter kjemperesultater som junior, spesielt på tempo, har ikke Ingar klart å få fram sitt potensiale som senior/U23 ennå. Jeg vet det kommer, etter en oppløftende sesongavslutning i fjor og en skadefri (bank i bordet) og solid treningsvinter i år tror jeg Ingar går inn i sin beste seniorsesong. Jeg håper også den nye Time Warpen får farta tilbake i tempobeina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *