Profilen: Frederik Wilmann

Frederik Wilmann

Willy liker en kopp kaffe.

  • Alder: 25
  • Bor i Viggja.
  • Kallenavn: Willy
  • Sjette år på Joker Merida

Frederik som person

Willy har mange sider. Han er supersosial og liker å ha folk rundt seg. På hviledager drar Willy ut på sykkeltur kl 10, og kommer tilbake utpå ettermiddagen, med flere kaffekopper på tanken enn kilometer i beina. Han koser seg. Willy er heller ikke redd for å snakke rett fra levra, og kan nok virke lite diplomatisk. Men ingen skal tvile på at Willy er en grei kar som gir av seg selv, og som alltid deler det siste sjokoladestykket.

Frederik som syklist

Frederik er sterk. Til det meste, med unntak av spurt (trives heller ikke særlig i regn). Klatring er hans absolutt sterkeste egenskap, men han har også et j*vla trøkk på flatene. Etter mistrivsel i Skil Shimano i fjor er han tilbake til oss i Joker Merida. Målet er å komme tilbake på Pro Continental/Pro Tour nivå, og der hører han uten tvil hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *