Profilen: Christer Jensen

Christer Jensen

Christer er en kjekk kar.

  • Alder: 20
  • Bor i Stavern.
  • Kallenavn: Boonen
  • Første år på Joker Merida

Christer som person

Christer er lagets kjekkas. Selv om han ikke prøver, har han en tendens til å få jenter hengende rundt seg. Vel, forklaringa ser dere på bildet, selv en mann må innrømme at han ser bra ut. Så til dere jenter som lurer på om Christer har noe mer enn bare utseendet, kan jeg bekrefte at han er en knakandes kjekk kar rett igjennom. Han er en rolig og beskjeden gutt, men har masse å komme med når du blir kjent med ham.

Christer som syklist

Som syklist er Christer nesten motsatt av seg selv. Han angriper, angriper, angriper. Han har egentlig ingen svakheter som syklist, kanskje med unntak av at han kan angripe seg sjøl i senk. Han er temposterk, han kan klatre og han kan spurte. Det gjør heller ikke noe at han ligner på Tom Boonen i både kroppsfasong og måten han sykler på (kanskje er det derfor jentene flokker seg rundt ham?).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *