Blogg på terrengsykkel.no

Jeg har nå også begynt å blogge litt på terrengsykkel.no sitt forum. Jeg vil legge ut en del innlegg på begge steder, men også noen her men ikke der. På terrengsykkelforumet vil jeg mest skrive om trening og treningstips, og der vil det være gode muligheter til diskusjon.

Første innlegg handler om perioden jeg er i nå, nemlig offseason. Hvileperioden. Les den gjerne på Reidars blogg på terrengsykkel.no

Selv om det er hvileperiode så har jeg meldt meg på helgas Norgescup på skøyter i Stavanger. 3000m er distansen, og jeg er spent på hvordan det vil gå uten skøytespesifikk trening siden mars, og uten trening de siste to ukene. Vel, jeg gleder meg ihvertfall.

2 tanker om “Blogg på terrengsykkel.no

  1. har du et godt råd om å spare hondleddene mer de sovner forholdvis fort og er vanskelig og holde på et nivå der de ikke er direkte farlige. får også noe av det samme under fotbladene. det er første året jeg prøver å sykle og mener det er en god måte for meg og holde meg i form på men skulle gjærne blitt kvitt de små problemene som ikke gir seg. på forhond takk. J.M

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *